Burger Revolution. Locurile unde mănânci cei mai buni burgeri din București

Burger Revolution. Locurile unde mănânci cei mai buni burgeri din București

http://bit.ly/2EIyBiL

Ai poftă de un burger? Normal ca ai. E un trend culinar ce a explodat în ultimii ani în București și care va continua pe vecie. Burgerii au luat fața unor produse tradiționale precum hot dogs sau coaste și amenință chiar supremația pizzei în materie de popularitate. Dar nu toți burgerii se nasc egali. În trecut doar o specialitate de tip fast food, bugerii au devenit adevărate capodopere gourmet, iar orașul oferă o gamă variată de meniuri. Să descoperim deci locurile unde găsim cei mai buni burgeri din oraș.

 

VIVO

Unul dintre cele mai renumite burger joints din București, pe Calea Floreasca 60. Vivo se laudă cu produse proaspete întotdeauna, are un meniu vesel și porții uriașe. Atât designul colorat al localului cât și chiflele sunt făcute in house. Pentru burgerul tău muncesc în fiecare minut minim 10 oameni folosind 90% ingrediente preparate în ziua servirii.

 

Re:Modelier

E fratele mai mic al lui Modelier. Atât ca spaţiu, cât şi pentru că este deschis mai recent. Cu un design minimalist şi amplasat pe Gina Patrichi 3 lângă Piaţa Victoriei, Re:Modelier poate fi considerat raiul burgerilor din Bucureşti. E un loc unde îţi construieşti singur burgerul  dintr-o gamă variată de ingrediente. Orice combinaţie este permisă şi îţi poţi pune imaginaţia la încercare după bunul plac.

 

Nor – Sky Casual

 

Nu e legendă și nu doar poveste! Dacă urci până la Nor găsești un burger de aur, așa cum n-ai mai văzut până acum! E o bijuterie de Instagramat și mâncat, din chiftea de Black Angus și chiflă “placată” cu aur adevărat. Și foarte bun la gust!

 

Circus Pub

Pe Bulevardul Lacul Tei 65, lângă parcul Circului își desfășoară acrobațiile un pub de cartier cu burgeri delicioși. Reprezentațiile lor au devenit faimoase pentru toată lumea după ce au câștigat Burger Fest în 2016. Circus Pub pleacă și în turneu și îi poți întâlni oricând la un festival de lângă tine.

 

South Burger

Din Tei mergem până în Berceni pentru South Burger. E așezat pe o stradă cu nume cum nu se poate mai potrivit: Gospodinelor 31. Aici ai de unde alege, burgeri uriași inspirați din culturile lumii: french, italian, krusty, cubano sau halloumi. Sau poate vrei să te aventurezi la un shrimp sandwich.

 

Grădina Floreasca

Dacă înoți în piscina de la Floreasca sau dacă mergi seara la unul din concertele de jazz din grădină sigur o să ți se facă foame. Te poți delecta cu unii dintre cei mai buni burgeri din oraș, made by Burgerz. Ai rețete tradiționale ca la mama lor acasă în America, întregite de ingrediente din bucătăria lumii.

 

SwitchEat

La SwitchEat ai un motiv bun să revii în fiecare săptămână. Gazdele te pot surprinde mereu cu câte o rețetă temporară pe care poți să regreți dacă o ratezi. Dar meniul e oricum foarte bogat. Almost burgers, beef burgers; lamb, chicken and veggie burgers. Pe Horei 33, cu design cool și cu beri multe de băut.

 

B3ton

Considerat de mulți chiar cel mai bun burger din oraș, într-un restaurant de lângă Parcul Carol ce oferă de toate pentru toți. Dar să vorbim despre burgerul uriaș, despre care tot orașul vuiește. Acesta poate varia între 6-10 kilograme și poate fi share-uit de 12 până la 25 de persoane. O petrecere întreagă în jurul unui burger. Doar carnea de vită, brânza cheddar, salata și roșiile sunt must, în rest poți opta pentru orice ingrediente dorești. Pentru cine are nevoie de convingere, B3ton organizează Sunday Burger Tasting în fiecare săptămână.

 

Aria Gourmet Burger

Burgeri gourmet făcuți în casă după rețete deosebite, unice. Sunt burgeri pregătiți de un chef cu școală la Paris și experimentat în restaurante cu 2 stele Michelin. Localul e amplasat într-o locație centrală, ușor accesibilă, o clădire monument istoric – “Casa cu Sfinx”, lângă Spitalul Colțea. Aici întâlnim un crossover curajos: Shaorma Burger!

 

Biutiful by TheLake

Burgeri savurați pe malul lacului Herăstrău, pe o terasă plutitoare cu decor fabulos. Biutiful aduce tot ce e mai bun din ambele lumi: briza răcoritoare și distracția din oraș. Momente relaxante cu prietenii sau seri de dans zbuciumate energizate de un burger faimos din antricot proaspăt de vită.

The post Burger Revolution. Locurile unde mănânci cei mai buni burgeri din București appeared first on .



interesting

Retete

via http://bit.ly/2EEMuhs

December 21, 2018 at 05:47PM