Restaurante la înălțime în București. 11 locuri cu vedere spectaculoasă

Restaurante la înălțime în București. 11 locuri cu vedere spectaculoasă

http://bit.ly/2EHFAZA

Bucureștiul e complet diferit atunci când îl vezi de la înălțime. Și poți să-l descoperi în unul din restaurantele cu vedere spectaculoasă a orașului. Sunt locuri ideale pentru o cină romantică la apus, mese de prânz sau sărbători cu prietenii. O ieșire poate fi la înălțime în adevăratul sens al cuvântului, cocoțat printre nori cu ceva bun de mâncat și de băut alături.

 

Nor – Sky Casual Restaurant

NOR este cel mai înalt loc unde poți lua masa în București, la ultimul etaj al Sky Tower din zona Aviației. Cand ajungi la etajul 36 începi cu senzația pe care ți-o oferă recepția unui hotel luminos, iar în fața ochilor ți se deschide tabloul orașului, văzut panoramic de la 136 de metri înălțime.

Meniul NOR se inspiră din cele mai faimoase bucătării ale lumii dar este atent și la preferințele locale. Rețetele sunt construite într-o notă relaxată, dar caută să provoace imaginația oaspeților prin moduri originale de plating și combinații îndrăznețe de gusturi.

 

18 Lounge

Situat în Piața Presei Libere, restaurantul oferă vedere panoramică de la etajul 18 al turnului City Gate spre parcul Herăstrău și Bd. Kiseleff. 18 Lounge combină fine dining, muzică și design cu vederea superbă a orașului. Localul poate funcționa atât ca bar cât și ca un club cu petreceri tematice.

 

Sole Restaurant & Luna Bar

E situat în una din cele mai moderne clădiri din București, pe Bd. Iancu de Hunedoara, la etajul 15. Aici poți savura o cină specială, cu paste, fructe de mare și alte delicii meditaraneene cu o imagine a orașului cum nu ai mai văzut. La Sole au loc multe și evenimente speciale cum sunt nunțile sau botezurile.

 

Upstairs Rooftop

Upstairs e o pată de culoare în centrul orașului, pe strada Sevastopol, aproape de Piața Victoriei. Atmosfera veselă, bucătăria Fusion si cocktail-uri mondiale sunt ingredientele pricipale combinate cu o vedere superbă a orașului. Aici poți să încerci mâncarea thailandeză, franțuzească sau americană, ori poate doar să faci poză cu apusul de pe teresă. Vara, acoperișul este retras, iar toate mesele rămân sub cerul liber.

 

Linea – Closer to the Moon

Una din cele mai spectaculoase locații din Centrul Vechi, amplasată pe acoperișul fostului magazin Victoria. Linea te aduce mai aproape de lună, dar nu chiar acolo. Aici însă ai parte de toată atmosfera pe care nu o găsești pe lună. Muzică chill în surdină, un bar dotat cu cocktailuri originale și bucătărie cu afumătoare proprie. Iarna, terasa se adaptează la decorul arctic și poți să iei cina într-un iglu.

 

Nomad

Bea. Manâncă. Dansează. Ăsta e filmul la Nomad, un alt Sky bar din Centrul Vechi, pe Smârdan 30. Seri cu petreceri cum numai în centrul istoric există, DJ renumiți și cocktailuri exotice, toate sub cerul înstelat de vară. Meniul de la Nomad e o călătorie în jurul lumii fără pașaport, cu opriri în Italia, Franța, Spania, Grecia, Asia și SUA. Cei care nu vor să se aventureze departe de casă pot încerca bucătăria românească.

 

Sky Bar

A fost primul Sky Bar din București, situat pe terasa unei clădiri de pe Calea Dorobanților. Un lounge cu design futurist ce își propune să ofere o oază de liniște și verdeață la înălțime pentru întâlnirile cu prietenii în serile de vară sau la reunirile de afaceri în timpul zilei. Noaptea, atmosfera de la Skybar devine animată cu petreceri și evenimente. Late weekend breakfast și show-uri de gătit live sunt specialitățile casei la Sky Bar.

 

Restaurant Cișmigiu – Bistro la Etaj

Redescoperă atmosfera Micului Paris pe acoperișul Hotel Cișmigiu. Noul rooftop bistro propune design chic-casual, atmosferă prietenoasă, comfort și gust. Oaspeții sunt așteptați cu un meniu original, rețete simple și ingrediente care au o poveste de spus. De aici se poate admira clădirea Palatului Parlamentului și tot istoricul cultural al orașului.

 

Deschis Gastrobar

Un loc de joacă urban situat pe acoperișul Industriei Bumbacului, lângă malul Dâmboviței. Deschis e senin și aproape de soare pe timpul verii și își propune să unească oameni activi și creativi pentru evenimente originale cu impact în oraș. Proiecții de film în aer liber, workshop-uri educative, dezbateri creative, toate servite în tandem cu o limonadă rece și mâncăruri delicioase. Ca să nu mai pomenim că aici ai nisip, pardoseli din lemn si lumini ambientale ce ne amintesc evident de atmosfera de la mare.

 

Pura Vida Sky Bar

E un sky bar din Centrul Vechi, situat pe acoperișul hostel-ului cu același nume de pe Smârdan 7. Aici ai vederi superbe ale clădirilor istorice, dar si evenimente săptămânale. La Pura Vida întâlnești călători din toată lumea în căutare de povești locale, dar si localnici interesanți. E o terasă cozy cu DJ și multe variante de băuturi alcoolice în meniu.

 

Elfi Urban Kitchen and Sky Bar

Situat la ultimul etaj al unui bloc de pe Erou Iancu Nicolae, Elfi Urban Kitchen and Sky Bar oferă o vedere la 360 de grade și își propune să îmbogățească peisajul gourmet din Pipera. E fostul restaurant italian Casa Elfi, upgradat cu o vedere de milioane. Pe terasă găsim mese și scaune colorate si adăpost pentru soare. La fel cum elfii sunt ajutoare de încredere pentru Moș Crăciun, cei de la Elfi Urban Kitchen promit doar ingrediente  preparate  pe loc pentru a păstra energia și gusturile naturale.

The post Restaurante la înălțime în București. 11 locuri cu vedere spectaculoasă appeared first on .



interesting

Retete

via http://bit.ly/2EEMuhs

December 21, 2018 at 05:47PM