Cadouri

După postarea puțin cam pesimistă de ieri, azi ceva mai optimist. Cadourile. Tuturor ne place să primim, şi cred că și să le dăm. Totuși, uneori nu reuşim să ne bucurăm de câte un cadou așa cum am vrea. Dacă însă e surpriză, orice cadou este binevenit...

http://www.raspberrypi.org/faqs
Fuck it. Este prea ciudat de scris. Şi nu sunt sigur nici măcar că eu că ştiu ce vreau să spun. În loc de asta mai bine vă povestesc ce mi-am luat ca şi cadou de ziua mea.

Un Raspberry Pi de la Robofun, că sunt din România şi dacă am întrebări mă gândesc că o să îmi răspundă.

Ca şi primă chestie, o să îl folosesc pe post de media center, cu XBMC şi dacă o să mă plictsesc, sau o să vreau şi o să am timp să mă joc cu chestia asta, o să fac şi alte chestii cu ea. Din ce am citit despre calculatoraşul acesta, este foarte flexibil şi uşor de programat şi poţi să faci o mulţime de lucruri cu el.

Bine, visul meu este să mă prindă pe mine, că sunt în căutarea unui hobby, şi la momentul potrivit să reuşesc să îi transfer şi lui Maximilian virusul acesta, într-un mod oarecare. Maximilian are acum 1 an şi cinci luni. Poate este prea devreme, şi înainte de programare ar trebui să îl învăţăm să vorbească şi să stea pe oliţă?

Comentarii