Căutările continuă

Când o să am timp o să postez o hartă cu zonele în care am căutat și noi un cuibușor, să ne stabilizăm. 
Până acum am văzut un complex rezidențial la 20 km de București înspre Giurgiu, care pe lângă că era la limita superioară a bugetului era/este și foarte departe. 
Am mai văzut niște case în Corbeanca, chiar lângă pădure, dar și aici, era aceeași problemă a distanței prea mari. 
În Pipera ce am văzut era o casă, în zona locuită, în care pe lânga banii care îi cereau pe clădire mai trebuiau băgați încă 20 - 30 kEUR pentru finisare, și avea ca și curte doar un loc de parcare. 
În Tunari casele erau departe chiar dacă la prețuri mai acceptabile. 
Încetișor, ajungem la ultimele chestii care le-am văzut, un cartier de blocuri noi chiar în spatele stației de metrou Dimitrie Leonida, cu prețuri acceptabile, cu acces în oraș cu metroul, dar... Fără un petec de vegetație, fără o grădiniță, cu metroul trecând pe sub blocuri, provocând microcutremure de fiecare dată, cu o linie de 110kV prin mijlocul cartierului...
Cred că nicăieri nu e bine!
În periplurile imobiliare am văzut și un cartier fantomă din Pipera, pe strada Nisipoasă, unde sunt sute de case/vile construite, dar drum de acces doar o stradă neasfaltată plină de hârtoape, cred că nici măcar canalizare sau apă curentă nu este acolo... Și 90% sunt nelocuite. Seara pe la 21:30 când am ajuns noi pe acolo era de-a dreptul apocaliptic.
Cum spun la toți vânzătorii: "Mai vedem, ma vorbim, ne mai gândim, mai căutăm!"
Și pentru că regulile spun că o postare cu imagini are mai multe vizualizări, deoarece azi am mers cu metroul până în Berceni, iată o poză cu năzdrăvanul nostru