Domeniu propriu

Un pas mare! Mi-am luat un domeniu propriu, theracz.com, hostat de enom.com. Mi-am făcut un cont de Google Apps, să văd care e învârteala și îmi trebuia un domeniu propriu. Ori deoarece Google nu oferea domenii în .ro, ci doar com, net, biz, info și altele asemenea, a trebuit să iau unul de genul acesta. Aș fi putut să iau un domeniu cu .ro, însă modificări de CNAME și altele de genul acesta încă sunt peste puterile mele. Încetișor, poate o să reușesc să fac și asa ceva, dar deocamdată nu e cazul. Nici blogul încă nu îl mut, și acesta este un proiect de viitor (ce cuvinte mari folosesc)
Poate vă întrebați de ce nu rat.com? Ar fi fost mai de efect, însă e deja luat. I-am contactat să îi întreb dacă nu ar vrea să mi-l cedeze :) și răspunsul a fost scurt: Domeniul este de vânzare, contra unei sume de 800,000USD. Deci pică domeniul acesta.
O nouă adresă de email, cu radu@domeniul mentionat, e ca o mutare în casă nouă. Îti place că totul miroase a proaspăt, însă îți lipsește mobila cu care te-ai obișnuit, poate nici spațiu nu ai atât, însă e casa ta, și nu mai stai în chirie ;)
la mulți ani, și ne revedem, poate pe theracz.com