Big update!!! or not:)

A trecut mult timp de la ultima postare. Am încercat să scriu mai des, dar nu mi-a reușit deloc, cu toate că numai Dumnezeu știe de câte ori mi-am propus asta. Și chiar aveam chestii de spus. Ca să enumăr doar câteva, între timp m-am căsătorit, am condus peste 25000 de kilometri prin țară și prin afară, am fost de vreo trei ori la mare în vara asta, dar numai pentru câte o zi sau două, am mai fost odată în Belgia și atâtea altele care nu mi le mai amintesc acum.

Ca să le iau pe rând, cea mai mare schimbare  din viața mea este căsătoria, care este o stare minunată, însă prea mult despre subiectul acesta nu am de spus. Pentru cei care nu sunteți căsătoriți, încercați, iar cei care sunteți căsătoriți știți despre ce vorbesc. Pregătirile de nuntă nu au luat așa mult, și pentru asta trebuie să le mulțumim părinților, al căror ajutor a fost neprețuit. Toată lumea sper că s-a distrat, plângeri nu am primit de la nimeni :)

De condus am condus în toate condițiile: pe lumină, pe întuneric, pe autostradă, pe drumuri de pământ, pe soare, pe ploaie, pe ceată și pe cer senin, la munte, la mare, treaz, sau cu o bere la bord (în Belgia că acolo e voie), în țară și în străinătate. Am avut probleme cu mașina, am spart un parbriz, am schimbat un ambreiaj și un ventilator la mașină, așa că toată vara am circulat fără aer condiționat și a fost infernal de cald... Nu o dată a trebuit să opresc că s-a supraîncălzit motorul. Dar toate acestea sunt în urmă, că am schimbat piesa.

La mare a fost extraordinar de scurt, însă și extraordinar de cald, și de aglomerat. Ce mă sâcâie este că nu am reușit să ajungem anul trecut la Vama Veche, loc care mi-a plăcut extraordinar de mult atunci când am fos. Parcă este mai liniștită ca și oricare altă stațiune de pe litoralul nostru.

În fine, în Belgia am fost în vizită și i-am dus și pe părinții mei. Nu o să stau să descriu cum a fost pentru ei să zboare pentru prima dată, pentru că nu mă așteptam la probleme deosebite, însă pot spune că au rămas plăcut impresionați de Belgia, poate una dintre cele mai civilizate țări europene. Oare de ce cu cât mergi mai în nord, oameni sunt mai europeni?

Despre viitor vom vedea ce ne mai prezintă, însă cu siguranță, indiferent de ce probleme am credea că avem, acesta va veni. Lumea nu se oprește pentru nimeni și "the show must go on"

Comentarii