Guest post

La cât de des scriu pe blogul acesta cred că într-adevăr doar ca și guest post se califică, însă trebuie să recunosc că trebuie să fii foarte bun ca să fii original și să poți să scoți câte un articol din burtă zilnic sau cu o frecvență chiar mai mare.

Știți fabula/pilda/povestea aceea cu maimuțele, că dacă pui o infinitate de maimuțe să clămpănească aleatoriu la mașini de scris, inevitabil, după trecerea unui timp infinit, rezultatul muncii acestora va fi suma tuturor cunoștințelor umane. Ei așa este și blogosfera și nu mă refer doar la cea românească ci la toată. De când cu web 2.0 ăsta, maimuțele au ajuns la putere și se străduiesc să producă suma tuturor cunoștințelor omenirii, însă deocamdată rezultatul sunt o pagină sau două de înțelepciune și un miliard de pagini de bălării.

Să îmi aduc și eu obolul la munca aceasta titanică a maimuțelor:

skjdfhslfaoidf f asiouf poidufsifow ie sdn.cvțasșldjf fwhsd  sd skjfoiskd slk sowiue haln cskjdnșaqwoeifjfbks dlfsk dfhs o iorwl enas lajsd lksd fd vlkvlssdmdi99 sd fjsjd0 sds0jd0 skd3n2k 23kj23 kfns8dczm 23 esdcoz823

Comentarii