Şi încă un sfârşit de săptămână

Apoi că io nu ştiu, da zău că nu aş putea să public pe interniet aşa spurcat ca şi Groparu dar o să recunosc cu mândrie că îmi place cum scrie. Poate şi pentru că este un exponent al limbajului care îl folosesc şi eu zi de zi, dar care mă feresc să îl folosesc în arii înregistrate, sau pentru că accentul care se simte în spatele textului îmi aduce aminte de copilărie şi de vremurile frumoase petrecute în Bihor. Că aci la Bucureşti oamenii vorbesc de parcă ar umbla cu un par înfipt undeva.
Din păcate pe interniet nu mai este nimic interesant, aşa că alte siteuri decât Google Reader, Gmail si Yahoo Mail nu am deschise. Poate când mai apare un articol interesant pe GReader să mai deschid şi pagina de origine.
Munca a fost aşa şi aşa astăzi. De fapt toată săptămâna. Am fost ocupat tot timpul dar am găsit şi momente de respiro să citesc articolele din GReader, să mai scriu câte un mail prietenilor.
Bine că s-a terminat, cred că am nevoie de un concediu. Uneori cred că dacă m-ar vedea un psihiatru aş fi internat direct la spitalul de nebuni. Nu că sunt obosit, dar sunt epuizat, mă simt ca şi o lămâie. Încă aştept avansul pe luna aceasta şi poate că pe urmă o să ma simt mai bine...
"And on this bombshell we end our show today!"

Comentarii