Sfârşit de sfârşit de săptămână

S-a terminat şi weekendul acesta. Nu am mai fost nicăieri. Plănuisem împreună cu Mircea să mergem în Constanţa numai aşa în vizită, ne-am trezit de dimineaţă, am ajuns la gară, dar am fost sunat de la servici că trebuie să merg să fac o chestie aşa că nu am mai mers nicăieri. Am rămas în Bucureşti. Apropo, pozele făcute ieri de Mircea sunt aici. Trist. Chiar aş fi ieşit puţin din oraş astăzi. Dar weekendul viitor nu mă las. Plec undeva, chiar dacă o să plec singur. Am chef să merg într-un oraş în care nu am mai fost niciodată. Poate plec până la Sinaia. Plec dimineaţa şi mă întorc seara... Chiar, ia să văd eu ce trenuri sunt duminica viitoare înspre Sinaia. Super, din 40 lei am şi plecat şi m-am şi întors. Oare reuşesc să îmi conving şi colegul de apartament?
Azi însă am fost la film, am văzut un film de doi lei, îmi pare rău după banii care i-am dat şi după cele două ore din viaţă care le-am irosit uitându-mă la "Planul de joc". Recomandarea mea? Aşteptaţi să fie difuzat la televizor, ca să puteţi să mutaţi pe alt program. A fost distractiv, dar prea seamăna cu toate filmele făcute de durii Hollywood-ului cu copii. Vezi Hulk Hogan ca şi dădacă, sau Moş Crăciun, Arnold în "Poliţist la grădiniţă". Acum nu îmi amintesc dar cu siguranţă şi Sly are un asemenea film la activ..
De mâine înapoi la lucru, o nouă săptămână, în care va trebui să iau tot felul de decizii importante. Încă nu e momentul să le scriu, deoarece unele chestii sunt în stadiul de speranţă, dar văd eu ce o să fie pe sfârşitul săptămânii.
Cam lung postul, sper ca peste vreo 10 ani când o să recitesc toate prostiile care le-am scris să nu râd prea mult de imbecilităţile care le-am scris.

Comentarii